We bestaan 30 jaar!

We bestaan 30 jaar!

Hier, in dit pand (zie foto) begon het allemaal. 30 jaar geleden in de maand oktober, in de Nauwstraat 8 te Dokkum. Ik kan het mezelf nog goed herinneren al was ik dus nog maar 4 jaar oud. Wat een drukte in ons kleine winkeltje. Allemaal lieve vrienden van mijn ouders en onze familieleden waren speciaal gekomen om de opening van onze winkel met ons mee te vieren! 

Op elke plank stonden 'slechts een aantal spulletjes' uitgestalt. Dat is tegenwoordig wel anders wanneer je de winkel binnenloopt. Niet iedereen kent het hele verhaal achter ons bedrijf dus lijkt het mij super leuk om dit jullie via deze blog te vertellen.

In oktober 1987 is onze winkel geopend in de Nauwstraat te Dokkum onder de naam Pinkelotje. Mijn moeder runde deze winkel zelfstandig. Doordat mijn vader een aantal jaren later zijn baan verloor in het onderwijs heeft hij een tweede winkel geopend in Drachten met de naam Windekind. Voor een aantal jaren hebben ze dit samen met veel plezier gedaan. Mijn moeder had ondertussen haar studie Theologie afgerond. Toen ze daar in 2001 een baan in kon vinden besloot ze om de winkel Pinkelotje te sluiten. Vijf jaar later is mijn vader met de winkel Windekind verhuisd vanuit Drachten naar Dokkum en hier zit hij dus alweer een aantal jaren met veel plezier. 

In 2014 heb ik voor mezelf besloten dat ik het bedrijf graag wil voortzetten en heb in oktober 2016 mijn eigen winkel aan de Oude Asserstraat 36a in Vries geopend. Dit gezellige dorp ligt in Drenthe en is mijn woonplaats. Nu, oktober 2017, weer een jaar verder, hebben we een andere wens van ons in vervulling kunnen laten gaan, namelijk het openen van een webshop. 

We hopen dat het bestaan van onze winkel nog een hele tijd zal mogen duren. Aan onze persoonlijke inzet zal het zeker niet liggen! Met veel plezier blijven wij de leukste speelgoed items van goede en duurzame kwaliteit voor jullie uitzoeken! Met onze webshop erbij kunnen al onze klanten vanuit huis onze producten bestellen op de momenten dat het voor jullie zelf het beste past. 

Dan als laatste nog het feestelijke nieuws: Vanwege ons 30 jarig bestaan vieren wij feest in Dokkum! Volg jij ons al op Facebook? Daar verklappen we binnenkort hoe we ons 30 jarig bestaan gaan vieren! 

Posted on 16-10-2017 by Floortje Hobma-Sijtsma 0 977

Geef een reactieLaat een berichtje achter

Je moet Ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Blog categorieën

Laatste reacties

Geen reacties

Zoeken in de blogs

Vorige
Volgende

Geen producten

Nog te bepalen Verzending
€ 0,00 BTW
€ 0,00 Totaal

Prijzen zijn inclusief BTW

Afrekenen