Verjaardagsmand vullen!

Verjaardagsmand vullen!

Graag vertel ik jullie wat over de mogelijkheid voor het vullen van een Verjaardagsmand!

Heb jij binnenkort een jarige Job of Jet in huis die heel duidelijk weet wat hij graag voor zijn verjaardag zou willen hebben of juist zou willen vragen van zijn klasgenootjes tijdens het kinderfeestje? En is hij/zij ook nog eens fan van onze spulletjes in de winkel? Dan is het vullen van een verjaardagsmand bij Windekind zeker weten iets voor jullie!

Er zijn zoveel leuke redenen om van deze service gebruik te maken (of juist bewust niet omdat je het leuk vindt om je visite zelf te laten nadenken over een cadeau voor de jarige Job of Jet).

In elk geval zijn er altijd wel mensen die het echt een hele opgave vinden om een passend cadeau te vinden. Helemaal wanneer de kinderen al wat ouder worden of wanneer ze al oudere broers en/of zussen hebben. Want dan hebben ze immers alles al!! En dan noem ik nog niet eens de belangrijkste vraag die klanten zichzelf soms hardop stellen: Zou hij/zij het wel leuk vinden?

Juist bij de laatste vraag is het zo fijn dat er een gevulde verjaardagsmand klaar staat.
Want hier zitten immers allemaal de zelf door jou kindje uitgezochte spulletjes in.
Zeker weten dat het dus in de smaak zal vallen bij de jarige!

Hoe gaat het vullen van zo'n verjaardagsmand in z'n werk:
Prik 2 weken voor de verjaardag of het kinderfeestje even een rustig momentje met je zoon of dochter en kom samen in de winkel een mand vullen. Deze mand krijgt in de winkel een mooi plekje zodat alle doorgestuurde visite een cadeautje kan uitzoeken. Is het feestmoment geweest dan worden de overgebleven spulletjes weer teruggezet in de winkel.

Ik hoop vele toekomstige feestvarkens te mogen verwelkomen in de winkel!  

Posted on 26-01-2018 0 410

Geef een reactieLaat een berichtje achter

Je moet Ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Blog categorieën

Laatste reacties

Geen reacties

Zoeken in de blogs

Vorige
Volgende

Geen producten

Nog te bepalen Verzending
€ 0,00 BTW
€ 0,00 Totaal

Prijzen zijn inclusief BTW

Afrekenen