Seizoenstafel

Seizoenstafel

Ik ben helemaal fan van seizoenstafel in klassen, heerlijk in huis of waar dan ook. Naast het feit dat het een gezellige sfeer geeft in een ruimte, is het voor kleine kinderen ook nog eens ontzettend leerzaam. Zo leren ze spelenderwijs de seizoenen kennen en alles wat daarbij komt kijken. Het samen maken van een seizoenstafel is een gezellige bezigheid. Samen de natuur in en kijken wat je buiten kunt vinden, daarna nog een kabouter er aan toe te voegen of een ander bijpassend figuur. Om vervolgens samen een verhaaltje te gaan bedenken over wat die kabouter allemaal gaat beleven, daar op die innimini kleine vierkante meter in je woonkamer. Echt fantastisch! 

In de winkel verkopen we prachtige spulletjes welke je kunnen helpen bij het creëren van een seizoentafel. Met producten van Ostheimer, Pippilotta of De Noest kun je al een mooie basis maken. Voeg daar nog wat bloemen of groenmateriaal aan toe welke goed bij het seizoen past. En maak het af met een mooie kaart of poster. Het is maar net wat jij mooi vindt.

Op de afbeelding zie je een prachtig herfsttafereel gemaakt op een thematafel van De Noest.

Met veel plezier verkoop ik hun producten in de winkel. Binnenkort voeg ik deze thematafel ook toe aan mijn assortiment. Met deze thematafel creër je direct een gezellig hoekje in je huis. Wist je dat je hem ook kunt bevestigen aan de muur? Zo kun je dat ene onmogelijke hoekje in je huis toch echt omtoveren naar iets gezelligs!

Zin gekregen om ook aan de slag te gaan met een seizoenstafel? Onder de knop Decoratie vind je een overzichtje van producten. In de winkel is er nog veel meer.

Veel plezier! 

Liefs Floortje

Posted on 08-11-2018 0 371

Geef een reactieLaat een berichtje achter

Je moet Ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Blog categorieën

Laatste reacties

Geen reacties

Zoeken in de blogs

Vorige
Volgende

Geen producten

Nog te bepalen Verzending
€ 0,00 BTW
€ 0,00 Totaal

Prijzen zijn inclusief BTW

Afrekenen