Foxrider!!

Foxrider!!

FOXRIDER

Hebben jullie hem al bewonderd in de winkel?? De prachtige driewielers van Foxrider! Ze zijn echt geweldig. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en een super gaaf cadeau voor een verjaardag of kraambezoek. 

Je kleintje zal ontzettend veel plezier beleven aan deze prachtige driewieler. Een heerlijk speelgoed item voor buiten. Geschikt voor de leeftijd van 2,5 t/m 5 jaar.

Het is voor kindjes super fijn om naast hun loopfiets ook een driewieler beschikbaar te hebben. Een loopfiets is natuurlijk heel handig om vast aan het balans gevoel te wennen voor wanneer ze toe zijn aan een echte fiets. Maar ze moeten dan wel weten wat ze moeten doen om de fiets in beweging te krijgen. Op een driewieler leren ze hoe ze een fiets vooruit kunnen krijgen. En op een Foxrider gebeurd dat in style! OORSPRONG

De Foxrider behoort tot de Belgische Metafox Groep.Vanaf 1951 hebben ze een kinderfiets uitgebracht en in de loop der jaren steeds weer wat aangepast. De foxrider zoals we hem nu kennen is uitgekomen in 2017 en raakt steeds bekender op de Nederlandse Speelgoedmarkt. 

Vanaf begin 2019 hebben wij de Foxrider opgenomen in ons assortiment. Super trots dat wij de voor 100% in België gemaakte Foxrider kunnen verkopen bij Windekind!

Foxrider

Posted on 17-04-2019 0 220

Geef een reactieLaat een berichtje achter

Je moet Ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Blog categorieën

Laatste reacties

Geen reacties

Zoeken in de blogs

Vorige

Geen producten

Nog te bepalen Verzending
€ 0,00 BTW
€ 0,00 Totaal

Prijzen zijn inclusief BTW

Afrekenen