Over ons:

Welkom in de webshop van Windekind. Ontzettend leuk dat je ons gevonden hebt. 
Even kort voorstellen wie wij zijn:

Mijn naam is Floortje, eigenaresse van deze webshop en van de stenen winkel Windekind te Vries. Ik ben moeder van 3 prachtige meiden en getrouwd met Johan, wanneer nodig springt hij bij in de winkel of tref je hem eens aan achter een marktkraam. Samen gaan we dit uitdagende avontuur maar al te graag aan. 

Mijn ouders zijn in 1987 begonnen met de winkel in Dokkum. Ik vond het toen al geweldig leuk om mee te helpen in de winkel of om samen naar de groothandel te gaan. Op jonge leeftijd wist ik al wat ik later wilde gaan doen, of eigenlijk hebben. Mijn eigen winkel! Sinds 2014 ben ik mee gaan helpen in Dokkum en sinds begin 2017 is het er dan ook echt van gekomen. Dromen komen uit, echt!

Met zorg zoeken we onze producten uit en houden daarbij rekening met een aantal belangrijke zaken. Wanneer je bij ons in de winkel of webshop een product aanschaft weet je zeker dat het een kindvriendelijk en veilig product is. Windekind staat voor duurzaamheid, goede kwaliteit en houdt rekening met het milieu en de gezondheid van de mens. 

Mijn hart ligt bij de winkel. Met veel plezier help ik klanten om iets uit te zoeken voor een kraamvisite of een verjaardagsbezoek. Ik probeer zo goed mogelijk advies te geven en rekening te houden met een ieder budget. Kom je gezellig eens langs? Tot ziens in de winkel.

Hartelijke groet,
Floortje

Windekind Speelgoed
Oude Asserstraat 36a
9481 BL Vries

Openingstijden:

Zaterdag 10:00 - 16:00 

Je kunt 24/7 shoppen in onze webshop! Heb je iets gezien op Facebook of Instagram maar kun je het niet terug vinden in de webshop? Stuur gerust een mail naar: info@windekindspeelgoed.nl

                                   

      


Geen producten

Nog te bepalen Verzending
€ 0,00 BTW
€ 0,00 Totaal

Prijzen zijn inclusief BTW

Afrekenen