Best verkochte producten

Op het moment zijn er geen beste verkochte producten

Merken

Er zijn 29 merken

 • Anbac Toys

  Anbac Toys® antibacteriëel speelgoed staat voor veilig en hygiënisch spelen en is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 0 tot 5 jaar.
  Het speelgoed gemaakt van een unieke mix van kunststof en dennenhout zorgt ervoor dat het product bacterievrij is na 8 uur.
  Daardoor is Anbac Toys® ook uitermate geschikt voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en wachtruimtes.

 • Atelier Pippilotta

 • Big Jigs

 • Brikkon

 • Crocodile Creek

 • De Noest

 • Djeco

 • Ebulobo

  Ebulobo creëert wondermooi, kwalitiatief speelgoed voor kinderen. Met Ebulobo leren je kids al spelenderwijs hun motoriek ontwikkelen, wat van essentiel belang is bij je kleine bengels.

  Recent is de Ebulobo familie uitgebreid met de HappyFarm lijn. Naast het feit dat wij van mooi, vrolijk en kleurijk speelgoed houden is deze lijn is ook nog eens erg ECO-vriendelijk en hebben deze daarom opgenomen in ons assortiment! 

  Check gauw de prachtige items van Ebulobo!

 • Egmont Toys

 • Eitech

 • Feetje

 • Foxrider

  De Foxrider behoort tot de Belgische Metafox Groep.Vanaf 1951 hebben ze een kinderfiets uitgebracht en in de loop der jaren steeds weer wat aangepast. De foxrider zoals we hem nu kennen is uitgekomen in 2017 en raakt steeds bekender op de Nederlandse Speelgoedmarkt. 

  Vanaf begin 2019 hebben wij hem opgenomen in ons assortiment. Super trots dat wij de voor 100% in België gemaakte Foxrider kunnen verkopen bij Windekind!

 • Global Affairs

  Global Affairs, een internationale, creatieve groothandel, is ruim 18 jaar geleden opgericht door Annette Klein Bog. Samen met een klein team wordt vanuit hartje Amsterdam gewerkt aan mooie collecties die volledig door een eigen styliste ontworpen worden en in eigen beheer in productie worden genomen. De productie vindt plaats in China en Peru. Global Affairs werkt samen met kleinschalige bedrijven en werkt volgens het “fair trade” principe. Met de meeste leveranciers wordt al meer dan 10 jaar samengewerkt en de werknemers verdienen een eerlijk loon en werken in goede arbeidsomstandigheden. Meerdere malen per jaar reist Annette Klein Bog af naar het Verre Oosten om de werkplaatsen te bezoeken en nieuwe producten verder uit te ontwikkelen. 
  Alle producten van Global Affairs voldoen aan de hoogste veiligheidseisen voor kinderen onder de 3 jaar. Elk product wordt uitvoerig getest en pas nadat een artikel is goedgekeurd wordt het in de collectie opgenomen. U kunt er dus zeker van zijn dat al het speelgoed veilig is voor uw baby.

  De gehaakte en gebreide rammelaars en knuffels worden door Chinese boeren vrouwen gemaakt. Deze vrouwen hebben niet genoeg inkomsten van de boerderij voor een heel jaar. In het laagseizoen komen ze samen om voor ons te haken en breien. Hierdoor kunnen de kinderen thuis blijven wonen en kunnen ze in de buurt naar school.

 • Heico

 • Kapla

 • Kikkerland

 • Lenin Toys

  Lelin gaat uit van de gedachte, spelen is ontdekken en ontdekken is leren.
  Het speelgoed van Lelin is educatief, mooi en stimuleert de fantasie en nieuwsgierigheid van kinderen.
  De prachtige ontwerpen bezitten allen een hoge speelwaarde en grote aantrekkingskracht voor kinderen.
  Met aandacht voor kleine details worden de producten ontwikkeld. 
  Bij de ontwikkeling en de productie van de ontwerpen zijn kwaliteit en veiligheid de belangrijkste voorwaarden.

 • Maileg

 • New classic toys

  Het door New Classic Toys, zorgvuldig geselecteerde speelgoed maakt het mogelijk dat traditioneel spelen op een eigentijdse manier wordt doorgegeven aan de volgende generatie. De mooie designs en de hoge kwaliteit van het speelgoed staan garant voor langdurig speelplezier!
  New Classic Toys speelgoed is niet alleen veilig en leerzaam maar vooral ook aantrekkelijk om mee te spelen. Zo zorgen wij ervoor dat plezier en leren voor kinderen hand in hand gaan.

 • Ostheimer

  Ostheimer….gezond spelen voor lichaam en ziel.
  Ostheimer speelgoed maakt de creativiteit en de fantasie in het kind wakker. Immers, wat in de kindertijd niet is aangelegd, blijft in het hele verdere leven onderontwikkeld. Uitgangspunt hierbij is dat het speelgoed qua materiaal en vormgeving in harmonie moet zijn met de natuur.

  Maar ook de productie mag de natuur geen geweld aan doen. Daarom worden alle Ostheimer figuren gemaakt van hoogwaardige, biologische houtsoorten (Esdoorn, Essen of Linde) met PEFC certificering, die komen uit de directe omgeving. Daarmee is herbebossing verzekerd.

  Alle gebruikte kleurstoffen en oliën zijn milieuvriendelijk (Öko Tex gecertificeerd). Ze voldoen daarmee aan de hoogst mogelijke eisen. De gebruikte kleuren zijn natuurkleuren, zweet- en speeksel vast en zonder chemische toevoegingen en dus volledig gifvrij. ( DIN EN 71) Tot slot gaat iedere figuur in een oliebad ter afwerking en bescherming tegen vuil en stof. De productie wordt lokaal uitbesteed. Alle producten worden door Ostheimer afgewerkt en gecontroleerd en voorzien van het label en het Ostheimer stempel, waarmee de kwaliteit wordt gegarandeerd.

  Wat Margarethe Ostheimer veertig jaar geleden heeft ontwikkeld is vandaag de dag meer dan ooit gerechtvaardigd en noodzakelijk. Ontstaan als een alternatief voor de wereld van plastic, is het nu de noodzakelijke tegenhanger voor de “high-tech-wereld” in de kinderkamer. Met steeds meer oog voor de gevolgen van een te eenzijdige, intellectuele opvoeding die kan leiden tot vereenzaming, sociale isolatie, gebrek aan uitdrukkingsvaardigheden of motorische storingen. Steeds meer wordt erkend dat vakkennis en intellectuele vaardigheden nodig zijn, maar flexibiliteit en creativiteit minstens zo belangrijk zijn.

Geen producten

Nog te bepalen Verzending
€ 0,00 BTW
€ 0,00 Totaal

Prijzen zijn inclusief BTW

Afrekenen